Raguner.com: Tietosuoja

Tietosuojakäytäntö

Web-sivuston käyttäjänä saat tässä tietosuojakäytännössä kaikki tarvittavat tiedot siitä, miten ja mihin tarkoitukseen ja mihin tarkoitukseen me tai kolmas osapuoli kerää ja käyttää tietoja sinulta. Tietojen keruu ja käyttö ovat tiukasti liittovaltion tietosuojalain (BDSG) ja Telemedia Actin (TMG) määräysten mukaisia. Olemme erityisen sitoutuneita henkilötietojesi luottamuksellisuuteen ja toimimme siten tiukasti lain asettamissa rajoissa. Näiden henkilötietojen keruu tapahtuu vapaaehtoisesti, jos tämä on meille mahdollista. Lisäksi toimitamme nämä tiedot vain kolmansille osapuolille nimenomaisella suostumuksella. Varmistamme erittäin turvallisen erityisen luottamuksellisen tiedon kuten maksutapahtumien tai pyyntöjemme SSL-salauksen avulla. Emme kuitenkaan halua jättää huomioimatta Internetin käytön yleisiä vaaroja, joita meillä ei ole vaikutusta. Erityisesti sähköpostiliikenteessä tietojasi ei ole suojattu ilman lisävarotoimia, ja ne voidaan tallentaa kolmannen osapuolen toimesta.

Tiedot, poisto, estäminen

Joka kerta saat ilmaiset tiedot henkilötiedoista, joita meillä on sekä sinä, alkuperästä, vastaanottajasta ja tietojen keräämisestä ja käsittelystä. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää tietojen oikaisemista, estämistä tai poistamista. Tämä ei koske tietoja, jotka on tallennettu lakisääteisten säännösten tai asianmukaisen liiketoiminnan edellyttämien tietojen vuoksi. Tietolukko voidaan toteuttaa milloin tahansa valvontatarkoituksiin lukitustiedostossa. Jos tietoja ei kirjata lakisääteisellä arkistointivelvoitteella, poistamme tietosi pyynnöstäsi. Jos arkistointivelvollisuus tulee voimaan, estämme tietosi. Kaikkien henkilötietojen korjaamiseen, estämiseen tai poistamiseen liittyvistä kysymyksistä ja huolenpidoista pyydämme ottamaan yhteyttä tietosuojavastaavaan tämän tietosuojakäytännön yhteystietojen tai osoittamassa osoitteessa.

Evästeet

Käytämme evästeitä verkkosivuillamme. Nämä pienet tekstitiedostot tallennetaan tietokoneelle palvelimeltamme. He tukevat verkkosivujen esittelyä ja auttavat sinua navigoimaan verkkosivuillamme. Evästeet keräävät tietoja IP-osoitteesta, selaimesta, käyttöjärjestelmästä ja internet-yhteydestä. Emme liitä näitä tietoja henkilötietoihin eivätkä jaa niitä kolmansien osapuolten kanssa. Emme missään tapauksessa käytä evästeitä tuomaan haitallisia ohjelmia tai vakoiluohjelmia tietokoneellesi. Voit myös käyttää verkkosivustoamme evästeiden käyttämistä, mikä voi johtaa tarjoomme rajoitettuun edustukseen ja toimivuusominaisuuksiin. Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, voit tehdä sen selaimen erityisasetusten avulla. Käytä sen apuohjelmaa tekemään tarvittavat muutokset. Voit hallita online-mainoskekyysiä seuraavien linkkien kautta http://www.aboutads.info/choices Yhdysvaltain verkkosivuilla http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices for Europe

Maksullisten palvelujen tarjoaminen

Jos haluat käyttää verkkosivustossamme tarjottuja palveluita ja palveluita, saatamme joutua keräämään lisätietoja sinulta laskutus- ja turvatarkoituksiin. Tämä koskee yleensä nimesi, kelvollisen sähköpostiosoitteen ja tarvittaessa osoitteen ja puhelinnumeron sekä yksittäisten tapausten mukaan. Sella voi olla myös sisällöstä, jonka avulla voimme tarkistaa toimitetut tiedot, kuten omistamasi tarjotun sähköpostiosoitteen. Meidän on oikeudellisista syistä varmistettava, että haluat todella vastaanottaa tarjottuja palveluita ja että voimme laskea sinulle oikein palvelun. Työskentelemme maksutapahtumissa varmistamaan tietosi SSL-salausstandardilla, joka tunnistetaan selaimen rivillä "https: //".

Kerää käyttötiedot

Sisällön toimittaminen ja esittely verkkosivustollamme edellyttää teknisesti tiettyjen tietojen keräämistä. Sivustomme kautta pääset käsittelemään ns. Palvelinlokitiedostoja meiltä tai verkkotilan toimittajilta. Nämä lokitiedostot eivät salli mitään päätelmää sinulle ja henkilölle. Asiaankuuluvat tiedot koostuvat verkkosivuston, tiedoston, nykyisen päivämäärän, tietomäärän, verkkoselaimen ja sen versiosta, käytetystä käyttöjärjestelmästä, Internet-palveluntarjoajan verkkotunnuksesta, viittaavan URL-osoitteen sivulta jotka olet vaihtanut sivustoomme, sekä vastaavan IP-osoitteen. Käytämme näitä tietoja sisällön esittämiseen ja toimittamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Tiedotus tukee tarjontamme tarjoamista ja jatkuvaa parantamista. Pidätämme myös oikeuden tarkistaa jälkikäteen mainitut tiedot, jos epäillään tarjouksen laittomasta käytöstä.

Kolmannen osapuolen sisältö ja palvelut

Verkkosivustomme voi sisältää myös muiden tarjottavien tarjoajien sisältöä, palveluita ja palveluita. Esimerkkejä tällaisista tarjouksista ovat Google Mapsin, YouTube-videoiden tai kolmansien osapuolten graafisten esitysten kartat. Näiden palvelujen soittaminen kolmansilta osapuolilta säännöllisesti edellyttää IP-osoitteesi lähettämistä. Tämä mahdollistaa näiden tarjoajien käyttää käyttäjän IP-osoitettaan ja myös tallentaa sen. Teemme kaikkemme sisällyttää vain ne kolmannet osapuolet, jotka käyttävät IP-osoitteita pelkästään sisällön toimittamiseen. Emme kuitenkaan vaikuta siihen, mihin kolmannen osapuolen tarjoaja voi tallentaa IP-osoitteen. Tämä varastointi voi toimia esimerkiksi tilastollisiin tarkoituksiin. Jos saavutamme tiedon kolmannen osapuolen varastointitoimista, ilmoitamme välittömästi käyttäjillemme tästä. Tässä yhteydessä on myös huomioitava erityiset tietosuojailmoitukset yksittäisille kolmannen osapuolen tarjoajille ja palveluntarjoajille, joiden palveluita käytämme verkkosivuillamme. Ne löytyvät myös tästä tietosuojakäytännöstä.

Uutiskirje

Voit tilata uutiskirjeemme käymällä verkkosivustossamme. Tarvitsemme tämän sähköpostiosoitteen. Lisäksi meidän on varmistettava, että olet tietyn sähköpostiosoitteen omistaja ja haluat vastaanottaa uutiskirjeen asianmukaisten lakisäädösten mukaisesti. Siksi keräämme tietoja, jotka tekevät tällaisen tarkastelun mahdolliseksi. Tässä yhteydessä kerätyt tiedot palvelevat uutiskirjeen lähettämistä ja vastaanottamista. Niillä on erilainen tarkoitus, eikä niitä jaeta kolmannen osapuolen kanssa. Uutiskirjeen lähettämiseen tarvittavien tietojen lisäksi sivustoltamme ei kerätä lisätietoja. Koska uutiskirjeen lähettäminen ja vastaanottaminen riippuu sinun suostumuksesta, voit peruuttaa tämän suostumuksen keräämään ja tallentamaan tietoja milloin tahansa ilmoittamatta perusteluja. Käytä uutiskirjeessä olevaa "irtisanoman linkkiä".

Henkilökohtaiset tiedot

Keräämme henkilötietoja tietojenkeruuden ja tietotalouden yhteydessä vain siinä määrin ja niin kauan kuin se on välttämätöntä verkkosivustossamme tai lainsäätäjän määräämä. Suojelemme henkilötietojasi vakavasti ja noudatamme tiukasti asiaa koskevia säännöksiä ja tätä tietosuojakäytäntöä henkilötietojen keräämisessä ja käsittelyssä. Jos tietojenkeruu katkeaa tai laillisen varastointijakson loppu on päättynyt, kerätyt tiedot estetään tai poistetaan. Säännöllisesti sivuillamme voidaan käyttää ilman henkilötietojen siirtoa. Kun keräämme henkilötietoja - kuten nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi - tämä tietojenkeruu on vapaaehtoista. Ilman nimenomainen suostumuksesi näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Huomaa, että Internetissä olevia tietoja ei yleensä aina lähetetä turvallisesti. Erityisesti sähköpostiliikenteessä tietojen suojaamista tietojen suojaamiseksi ei voida taata.

Palvelinlokitiedostot

Palvelimen lokitiedostot ovat anonyymiä tietoja, jotka kerätään, kun käytät verkkosivustoamme. Nämä tiedot eivät salli päätelmien tekemistä henkilökohtaisesti, mutta teknisistä syistä se on välttämätöntä sisällön toimitukselle ja esittämiselle. Lisäksi ne palvelevat tilastoja ja sisällön jatkuvaa optimointia. Tyypillisiä lokitiedostoja ovat käyttöoikeuden päivämäärä ja kellonaika, tietomäärä, pääsy selaimeen ja sen versio, käytetty käyttöjärjestelmä, pyydetyn palveluntarjoajan verkkotunnus, sivu, josta tulit tarjoukseen ( viittaava). URL) ja IP-osoitteesi. Lokitiedostot mahdollistavat myös tarkan tarkastelun, jos sivuston epäillään olevan laitonta.

SSL-salaus

Sivustomme käyttää SSL-salausta käyttäjien luottamuksellisen tai henkilökohtaisen sisällön lähettämisen suhteen. Tämä salaus aktivoidaan esimerkiksi maksutapahtumien käsittelyssä ja pyynnöissä, jotka teet meille verkkosivustollamme. Varmista, että SSL-salaus on käytössä teidän puolellanne suoritettaessa toimintoja. Salauksen käyttöä on helppo tunnistaa: Selaimen selausnäkymä vaihtuu "http: //" - "https: //". Kolmannet osapuolet eivät voi lukea SSL-salattuja tietoja. Lähetä luottamukselliset tiedot vain aktivoidulla SSL-salauksella ja ota yhteyttä epäilyttävissä tapauksissa.

Ristiriitaiset mainos-sähköpostit

Oikeudellisen merkintävelvollisuuden puitteissa meidän on julkaista yhteystiedot. Kolmannet osapuolet käyttävät niitä joskus toivottuun mainontaan ja tietoihin. Vastustamme tämän vuoksi kaikenlaista mainosmateriaalia, jota ei ole pyydetty. Pidätämme myös nimenomaisesti oikeuden ryhtyä oikeustoimiin mainosmateriaalin lähettämisen ei-toivottujen ja ei-toivottujen lähetysten varalta. Tämä pätee erityisesti ns. Roskapostiviesteihin, roskapostiviesteihin ja roskapostiviesteihin. Huomaa, että mainosmateriaalin luvaton siirto voi vaikuttaa sekä kilpailuoikeuteen että siviili- ja rikosoikeuteen. Erityisesti roskapostiviestit ja roskapostit saattavat johtaa korkeisiin vahingonkorvausvaatimuksiin, jos ne häiritsevät liiketoimia ylivuotoisilla postilaatikoilla tai faksilaitteilla.

Salaiset maksut

Varmistamme tietojasi maksutapahtumissa. Siksi sivustollamme turvallisuussyistä ja luottamuksellisen ja henkilökohtaisen sisällön suojelemiseksi käytetään SSL-salausta maksujen siirtoon. Voit määrittää, onko SSL-salaus käytössä vai ei. Sinä tunnistat salauksen käytön selaimen osoiterivissä. Vain silloin, kun säännöllinen näyttö muuttuu "http: //" - "https: //", tiedonsiirto on salattu. Selaimen rivi "https: //" tarkoittaa SSL-salauksen käyttöä, maksutapahtumat ovat nyt salatut. SSL-salauksen käyttöönotto tekee kolmannen osapuolen mahdottomaksi lukea luottamuksellisia tietoja. Siksi siirrä tiedot vain aktivoidulla SSL-salauksella.

Facebook-laajennus

Löydät sosiaalisen verkoston laajennuksia Facebookista verkkosivuillamme. Sen tarjoaja on Facebook Inc. Se perustuu Yhdysvalloissa, Kaliforniassa 94025, 1 Hacker Way, Menlo Park. Facebook-logo tai sivuston "Like-Button" merkitsevät sinulle tunnistettavia Facebook-laajennuksia. Huomaa myös Facebook-laajennuksen yleiskuvaus osoitteessa http://developers.facebook.com/docs/plugins/. Kun vierailet verkkosivustollamme, yhdistämme suoraan Facebook-palvelimeen plugin kautta. Sitten siirryt sinne selaimesi kautta. Facebookille tämä tarkoittaa, että olet käynyt verkkosivustollamme IP-osoitteellasi. Napsauttamalla Facebookin "Like-Button" -painiketta voit linkittää verkkosivustosi sisältöä Facebookin profiiliisi. Facebookille vierailu sivullamme määritetään käyttäjätilillesi. Emme ole tietoisia Facebookin kautta lähetettävän sisällön luonteesta ja siitä, miten Facebook käyttää sitä. Saat lisätietoja tietojen keräämisestä ja tietojen käytöstä Facebookin tietosuojakäytännöstä, joka löytyy osoitteesta http://de-de.facebook.com/policy.php. Voit estää vierailustasi sivustollamme Facebook-profiilillasi. Kirjaudu ulos Facebook-tilistäsi etukäteen.

Google AdWords

Käytämme verkkosivustollamme Google Adwordsia, Google Inc.:n verkkomainontaohjelmaa. Se käyttää myös tulosseurantaa. Tämän työkalun avulla Google AdWords asettaa evästeen tietokoneellesi, kun vierailet verkkosivustollamme Google-mainoksen kautta. Eväste ei ole enää voimassa 30 päivän kuluttua. Se ei tarjoa mitään henkilökohtaista jäljitettävyyttä. Jos vierailet verkkosivustollamme ja eväste toimii edelleen, me ja Googlen tunnistamme, että napsautit mainosta ja ohjattelet sivustoamme. Jokaiselle Google AdWords -asiakkaalle on määritetty eri eväste. Evästeitä ei näin ollen voida jäljittää mainostajien verkkosivujen kautta. Konversiosi evästeiden tietoja käytetään mainostajien tulostietojen luomiseen. Me, asiakkaana, kokevat käyttäjien kokonaismäärän, joka vastasi mainokseen ja ohjasi sen sitten verkkosivulle, joka oli merkitty konversioseurantatunnisteella. Emme saa tässä prosessissa tietoja, jotka voisivat henkilökohtaisesti tunnistaa sinut käyttäjänä. Jos hylkäät seurantaprosessin, Googlen tulosseurannan evästeen voi poistaa käytöstä Internet-selaimesi kautta. Käytä tarvittaessa selaimen ohjetoimintoa. Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöstä on osoitteessa http://www.google.com/policies/privacy/.

Google Analyticsin käyttäminen

Käytämme Google Analyticsin verkkoanalyysipalvelua Google Inc.:lta verkkosivustollamme. Se käyttää evästeitä. Nämä ovat tekstitiedostoja, jotka tallentamalla tietokoneellesi antavat mahdollisuuden analysoida käyttäjän käyttäytymistä verkkosivustollamme. Evästeet tuottavat tietoja, jotka lähetetään Googlen palvelimelle. Nämä palvelimet sijaitsevat tyypillisesti Yhdysvalloissa, mutta ne perustuvat sopimuksiin käyttää Euroopan talousaluetta ja lyhentävät IP-osoitteesi ennen kuin se lähetetään Yhdysvaltoihin. Vain poikkeustapauksissa IP-osoite lyhennetään USA: n lähettämisen jälkeen. Google arvioi tarjotut tiedot ja tarjoaa tässä yhteydessä muita palveluja meille verkkosivustojen ylläpitäjille. Määritettyä IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen palveluihin. Muuttamalla selaimen asetuksia voit estää evästeiden tallentamisen tietokoneellesi. Tämä saattaa kuitenkin liittyä näyttö- ja toiminnallisiin rajoituksiin, kun käytämme verkkosivustoamme. Selaimen laajennus estää myös evästeiden tuottamien tietojen keräämisen ja käytön. Voit ladata sen osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi  Lisätietoja Googlen ja Google Analyticsin tietosuojakäytännöistä on osoitteessa http://www.google.com/analytics/terms/fi.html tai https://www.google.com/intl/en/policies/.

Google Analyticsin uudelleenmarkkinointi

Käytämme Google Inc.: n uudelleenmarkkinointitoimintoa verkkosivustollamme. Tämän ominaisuuden avulla tarjoamme Googlen kanssa räätälöityjä ja kiinnostavia mainoksia vierailijoillemme. Näin tehdessään evästeet asetetaan tietokoneeseen. Nämä ovat tekstitiedostoja, jotka tunnistavat käyttäjiä, kun he käyvät sivuja, joten aihepiiriin perustuva mainonta on mahdollista koko Google-verkostossa. Tässä yhteydessä Google kiistää henkilötietojen keräämisen ja väittää, että se ei muodosta yhteyttä muihin Googlen palveluihin. Voit lopettaa Googlen uudelleenmarkkinointitoiminnon suorittamalla asetukset osoitteessa http://www.google.com/settings/ads. Evästeiden käyttöä voidaan myös poistaa käytöstä http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp tai muutettujen asetusten avulla selaimessasi. Käytä tarvittaessa apuohjelmaa. Lisätietoja Google Remarketingista ja Googlen yleisestä tietosuojakäytännöstä on osoitteessa http://www.google.com/privacy/ads/.

Google+ -laajennus

Käytämme Google+ -ominaisuuksia verkkosivustollamme. Sosiaalinen verkosto tarjoaa Google Inc., joka sijaitsee Yhdysvalloissa, CA 94043, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View. Google+ -palvelun avulla voit julkaista sisältöä maailmanlaajuisesti sen napilla. Saat myös henkilökohtaista sisältöä Googlelta ja yhteistyökumppaneilta. Google tallentaa arvosanasi (+1) sisällöstä ja tiedoista, jotka napsautat + 1-osoitetta. +1-luokitellasi voidaan tarkastella profiilisi nimi ja valokuva muissa Google-palveluissa. Google kerää kaikki 1+ aktiviteettisi. Tämä kokoelma on suunniteltu optimoimaan ja muokkaamaan Googlen tarjoamista sinulle. Voit käyttää Google+ -alustaa luomalla maailmanlaajuisesti näkyvän profiilin valitsemassasi nimessä. Valittu nimi koskee myös muita Google-palveluita. Jos tiedät sähköpostiosoitteesi, voit käyttää Google+ -profiiliasi. Google käyttää tietosuojakäytännössä kerättyjä tietoja muun muassa yhteenveto- tai jakamien tilastojen laatimiseen kumppanien kanssa. Tietojen käyttö- ja tietosuojatiedot ovat saatavilla osoitteessa http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Linkin alla löydät myös ohjeet henkilötietosuoja-asetuksista Google+ -palvelussa.

Instagram-laajennus

Sisältää myös Instagram-verkkopalvelun toimintoja sivuillamme. Näiden ominaisuuksien tarjoaja on Instagram Inc. Se sijaitsee Yhdysvalloissa, CA 94025, 1601 Willow Road, Menlo Park. Instagram-painikkeella voit käydä Instagram-tilillesi liittyvissä sivuillamme, jos olet kirjautunut sisään Instagramiin. Instagram saa vierailustasi koskevat tiedot verkkosivuillamme ja voi antaa tämän vierailun Instagram-profiiliisi. Emme ole tietoisia lähetettyjen tietojen sisällöstä tai sen käytöstä Instagramista. Lisätietoa Instagram-tietojen keräämisestä ja käytöstä Instagram-tietosuojalausunnossa osoitteessa http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Twitter-laajennus

Käytämme myös microblogging-palvelun Twitter-toimintoja sivuillamme. Twitterin käyttäjä on Twitter Inc. Yhdysvaltain yhtiö on Yhdysvalloissa, San Franciscon, CA 94103, 1355 Market St, Suite 900. Twitterin tärkein tehtävä on "Tweet-toiminto". Jos käytät näitä sivuillamme, sinut linkitetään Twitter-tilillesi. Se voi tulla tietojen vaihtamiseen muiden käyttäjien kanssa ja siirtää tietoja Twitteriin. Emme ole tietoisia Twitterissä lähetettyjen tietojen sisällöstä, emmekä ole tietoisia sen käytöstä. Lisätietoja näistä kysymyksistä on osoitteessa http://twitter.com/privacy. Sieltä löytyy Twitterin yksityiskohtainen yksityisyydensuoja. Lisäksi foorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden määrittää tietosuoja-asetukset itse osoitteessa http://twitter.com/account/settings.

Tämä tietosuojalausunto on luonut: www.datenschutzexperte.de

Tulostus